Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    CrossfireX: ahogy egyre magasabb szinten van az ember, annál zavaróbb a játék. A játékosok kilépnek, ha nem nyerésre állnak és szenvedhetsz a fordításhoz. Simán összerak BP-os fainabb fegyveresek és veteárnok ellen egy kezdő csoportot. Fogalmam sincs máshol hogy szokás, de ezen azért finomítani kellene, a kilépkedők ellen meg pl multi time limit bant bevezetni (tuti van valami stat számítás benne, hogy hány meccset játszottál, mert az alapján achizik is, így biztos szűrni lehetne a disconnectelőket is), mert így egy nagy szerencsétlenkedés sokszor.
    Ha lelőnek valamelyik magaslatról szinte alig láttam valakit, hogy leszedné respawn után, tovább aprít fentről, amíg ezzel szöszölök ők kávézgatnak a nyitóponton vagy ugyanúgy rohannak a vakvilágba... 10 éves szint.
    A szintezés, fegyver unlock se az igazi, legalább 15-20 óra folyamatos játék kell annyi GP-ért, hogy egy alap fegyvert feloldjon az ember.
    Viszonylag lenne egy elfogadható alap, átformálhatnák, bővíthetnék (azt mindenképp kellene), de esélyt se látok rá, mert free to play és hamarabb ott fogják hagyni. A kampányos Remedy időt inkább fordíthatták volna az alap multira, mert így tényleg egy közép szintnél nem jobb semmire. Nekem kb itt is lesz a vége, még 30-40 kört lövöldözgetek, amennyiben lesz egy nagyobb update majd egyszer visszanézek rá.

    .

Új hozzászólás Aktív témák