Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz persil #82506 üzenetére

    Itt meg fogom magam "oszt" megyek akkor eszaknak, mert az a kolostor baromi izginek tunik es nem delnek, ahol tabor van, amibol mar kettot lattam.

    Ugyanezt meg tudod tenni a Valhallában is. :) Tudom, mert így játszottam. Pathfinder, Berserker, Master Assassin beállításokkal egy totálisan más játék, mint könnyűre állítva, ahol a játék kb. végigviszi magát neked.
    Én tényleg csak azt mondom, hogy nem érzem annyira távolinak a két játék open world dizájnját egymástól (vagy akármi mást az elmúlt évekből), ha nálad mondjuk az egyik 1 pont, a másik 9, akkor nálam mondjuk 5 meg 7.

    Ugye alapvetoen nem azert van a jatekban pl. 83 boss, hogy az ember neten keresgelve, akkor is leverje az osszeset, ha beledoglik is, hanem azert, mert normalis esetben egy vegigjatszas soran nem talalkozol mindennel.

    Ezzel viszont baromira nem értek egyet, content azért van a játékban, hogy a játékos elérje, ha az a content meg sokszor ismétlődik, az egy jogos kritika a játék felé.
    Azért az így 2022-ben tényleg kicsit érdekes, hogy burial watchdogból van 3, erdtree avatarból van vagy 5, a sárkányok is szinte teljesen ugyanolyanok, grafted scion is van pár helyen és ez csak pár példa a sok közül, csomó boss kisebb mob felnagyított változata, mások pedig korábbi From játékok bossai újrahasznosítva.
    Az evergaol börtönök külön fájdalmasak, mert oda aztán tudtak volna vért izzadós ellenfeleket pakolni, mint a Bloodborne chalice dungeonokba, de nem, azok is újrahasznosított karakterek.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák