Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Wesder #82596 üzenetére

    Nem mertem megvenni, pedig tetszene, de bőven van még alternatíva, amiben gyakorolhatom. A legjobban nem is a folyamatos halál meg mászka tántorít el, hanem amikor két boss jön egymás után aztán szenvedhetek velük órákat.

    (#82597) ANOka:
    Kábel: Sima 4k-hoz használtam pc-n és konzolon régen 4k-ra (hdr off), 5m-es kábelt (2-3 félét), előfordult a pillanatnyi jelvesztés mindnél vagy, hogy induláskor nem "találta" a kijelzőt. Ha egyszer "elkapta" akkor ment, de erre általában ilyen tápegységes hdmi splittereket javasolnak emiatt. Tv-s topikban hamarabb mondanak egy fix megoldást, mert a hdr meg 120hz stb mellett érdekes lehet mára.
    Pass: elfogadható az ára, de javarészt az 1 év live gold és arra utána egy 1 hónapos gpu szokott lenni (ebben a sorrendben az aktiválásuk). Árban nézd ki hogy olcsóbb.

    (#82598) Roland861010:
    Teló: a baromi nagy szélesség miatt lenne bal-jobb oldalt fekete sáv, ha ez a baj, nem írtál típust, de gondolom a ma divatos 2340-2400x1080-as felbontásról van szó. Ha a telefon engedi az adott alkalmazásra szokott lenni a teljes képernyős rákényszerítés a telefon beállításaiban, de ilyenkor vágni fog a tetejéből, mivel a képarány sima 16:9.

    Android TV: MiBox S-en és Mecool KM2-n elfogadhatóan ment nálam. Előbbi elég lassú volt alkalmazáshoz az 5 éves chipset miatt, de utóbbiban a S905X2-B-n is csak kicsit volt gyorsabb. Maga a streamelt minőséggel nem volt baj egyiknél sem. Érdemes az android tv-s topikban körbenézni, meg összeszedni, hogy mire lenne még szükséged (chromecast, netflix support stb) és úgy ajánlanak az igényekhez.

    .

Új hozzászólás Aktív témák