Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz icemad #82732 üzenetére

    E miatt nem erdemes uj karit inditani, kezdokent egyik sem lesz sokkal konnyebb.

    A karaktervalasztasnak CSAK a kezdofelszereles miatt van jelentosege(illetve a fullos min-maxolt build-ek eseteben szamit az az 1-2 extra pont, ami rossz helyen van), amugy semmi. 10-20 szint utan barkibol lehet barmi. Viszont mig egy kozelharci karakterrel kapsz egy fasza fegyvert, pancelt, pajzsot indulasnal, addig a magusokkal szakadt rongyban es gorbe furkosbottal kezdesz(ami nyilvan baromi jo, de irtad, hogy total kezdo vagy).

    A pajzsot nyugodtan hasznald, amig ki nem ismered a jatekot. Nyilvan mindenki le fog buzizni miatta*, de nem szegyen, csak a purist reteg nem szereti. A guard clunter nagyon jo, elj vele vissz. Aztan, ha kesobb jobban megy es megtanulsz gurulni, akkor eldobhatod. A lopakodas faszan mukodik, de ez nem AC, ra kell erezni, hogy mit szabad es mit nem.
    "Ha már átmegyek egy kövön"
    Ilyen nincs. :)

    "vagy véletlenül ütök egyet"
    Ez meg evidens. De, hogy lehet veletlenul utni? :D Viccet felre, ebben a jatekban a veletlenekbol van az elhalalozas. Ne csinald, figyelj oda.

    *Lovas harc: ez lett a souls jatekok uj pajzsa. Most mar nem az a buzi, akkor pajzsot hasznal, hanem aki lorol harcol. :D Komolyan trivialis lesz tole a legtobb csata. Szerencsere nem szeretem, szoval csak akkor kapom elo, ha nagyon kell, igy nem faj a dolog, de na... :D

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák