Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz icemad #83554 üzenetére

    Nagyon messze van a szimulátortól is. Amúgy rettenetesen jól finomhangolható, akár a vezetési segítségek, akár az ai, és gyakorlatilag a legalacsonyabb fokozaton is ‘nyerhető’ a játék, szóval ennél kezdőbarátabb autóverseny kb nincs.

    Amit ti találtatok, az szerintem az, hogy érezhető különbséget tesz a játék fizikája egy elsőkerekes, hétköznapi erejű utcai autó, illetve egy hátsókerékhajtású, közel 1000 lóerős hiperautó között, de ez így nagyon is rendjénvaló. Utóbbira fel kell tenni egy awd setupot, bekapcsolni a stabilizátort, meg a tracktion controlt, és le sem tud esni az útról kb, még 300 fölötti tempónál sem. Ha ez nem arcade, akkor mi az? Ha még a nehézségi szintet is lejjebb veszed, mondjuk átlagos, vagy az alatti szintre, akkor te leszel az utak császára, sose fog utolérni senki.

    Amit én a legjobban szeretek benne, hogy pont annyi fizika maradt benne, amellett, hogy full szórakoztató arcade, hogy emlékeztessen az autóvezetésre, ne az az érzésed legyen az autókkal kapcsolatban, hogy mint egy flippergolyó, csapódik csak ide-oda.

    Na mindegy, majd visszakerül a gépre, ahogy a gyerek megtanul ‘vezetni’, kicsit hagyni kell játszani vele. Neki hamarabb fog menni, mint apunak. ;]

    Fizzie: Simcade inkább a Motorsport széria, ez a játék a hiperautókkal tökön-babon át veretés miatt nem érdemli meg ezt a besorolást.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák