Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz mike1334 #9158 üzenetére

    Ráadásul 2-3 év múlva még mindig el tudnád adni szerintem 20-25e-ért. Az aprón 70-75e körül jegelik jelenleg az xox-eket, aki ennél drágábban adja az szép hosszú hirdetési időre számíthat. Ez alapján, ha beindul az igazi dömping, akkor simán 60e alá csúszhat az ára használtan, az meg már barátságos ár lesz. Full hd-ban játszom, ennyit tud a TV-m jelenleg, arra bőven elég lesz.
    Amikor lesz a ráncfelvarrása az új gennek és talán lesz olyan gép is akkor már, ami nem ez a hasáb formájú én akkor akarok venni majd.
    Amire én még rájöttem, hogy egy kazuál játékosnak kizárólag lemezest szabad vennie. Múltkor összesítettem az XO kiadásaimat és 1 millió fölé csúszott. Igaz, ez 5 év alatt, de azért felszaladt a szemöldököm kissé, mert az már kb fél használt autó ár. 1 minecraft lemezem van, minden más digitális.
    A várható megemelkedett játék árak mellett, aki nem kemény játékos alkat, annak lemezeznie kell. 25-30e forintos játék árak? azok még akcióban is nagyon nehezen és sokára süllyednek 10-15e alá digitálisan. A gatyámat elfizetném rájuk, annyira nekem nem fontos a játék.
    Ha aktuális lesz én is vevő leszek egy beszámítós gépre némi felárral :) Ez jó ötlet volt tőled.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák