Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz parandroid #98505 üzenetére

    Inkabb szimplan arrol van szo - es ezt nem akarjak sokan atlatni - ,hogy akkor meg "volt honnan fejlodni".

    Mint a mobiloknal is, elertunk egy "bizonyis szintet" aminel mar minden szazalek javulasert vert kell izzadni. Csak gondolj bele, hogy meg mai szemmel is mennyire kurva jol nez ki mondjuk egy witcher 3. Ennel mit akarunk sokkal szebbet? Nyilvan szebbek lesznek a jatekok, de nem tudnak annyival, mint mondjuk az elso es masodik resz kozti kulonbseg, egyszeruen nem lehetseges mar.

    Hogy megerte-e a valtas, ert-e egy teljes aras konzolt? Abszolut, igen, egyertelmuen. Szebbek-e a jatekok, technologiailag fejlodtek-e? Nagyon is. Csak a leptek mar nem tud akkora lenni.

    "alapvetően ugyanúgy is néznek ki, legfeljebb kaptak egy friss textúrapakkot, meg jó esetben duplázták a képfrissítést."
    Nagyon nem. Igaz, van ilyen, nem is keves, az ot dollarbol fejlesztett remaster-ek is ilyenek nagy tobbsegeben, de meg lehet nezni sok friss jatekot, aztan osszehasonlitani a one-os eraval. Ertem, hogy megszepultek az emlekek, de kurvara nem igy nezett ki semmi, es nem is igy ment. Nehany cimet lehet kiemelni az akkoriak kozul, de azok abszolut kiemelkedo, ritka peldak. Ilyenek vannak, lesznek, de valljuk be, hogy nem egy rdr2 volt az altalanos a one-os jatekok kozott.

    Szrk.: Ha megnezunk egy mostani alatalanosan szepnek tartott jatekot, akkor a kov. szignifikans lepes mar csak az lehetne, ha teljesen fotorealisztikus lenne(most azt hagyjuk, amikor allokepen bogarasznak ilyen jatek kozben total eszrevehetetlen szarokat). De ezt meg, ha jobban belegondolunk, a franc sem akarja.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák