Új hozzászólás Aktív témák

  • Takuun

    aktív tag

    válasz Takuun #20813 üzenetére

    Na szóval az van, hogy a szerviz kicserélte ismét a kijelzőt, de mivel már ez a harmadik eset volt, ezért a Smartshop-ban rendesek voltak, így mielőtt szóltak volna nekem megnézték az eredményt. Foltos volt a kijelző, ezért negyedjére is visszaküldték a készüléket javításra. Nálam közben letelt a 30 nap, így a 31. napon (vagyis ma) besétáltam és jeleztem, hogy akkor most fejezzük be és utalják vissza a pénzem. Korrektek voltak amúgy, nem genyáztak.

    Ezzel részemről vége a Note 5-ös pályafutásának, amit valahol sajnálok is. Egyetem vége felé, államvizsga, két munkahely párhuzamosan és egy ingatlan adás, majd vétel és költözés, garázsvásárok sorozatát éltem meg vele, melynek során derekasan helyt állt. Első okostelefonom volt, megkedveltem, de szerelem nem alakult ki.

    Kérhettem volna egy új Note 5-öt, de értelem szerűen már nem kívántam a ma már 1 éves készüléket. A Note 7 is felmerült, de utána olvasva, nem indult be a nyálelválasztás. Nem is tudom… A Xiaomi folyamatos fingreszelése a szoftverrel nekem annyira nem tetszett. Anno mikor vettem a készüléket 9.5.19.0 volt rajta, majd szépen kúszott felfelé a verziószám, majd megjelent a 10-es Miui. Attól agyf*szt kaptam, így nagy nehezen vissza tudtam szenvedni a 9.6.4.0-át, mely utolsó pillanatig kiválóan üzemelt a készüléken. Ezekkel a frissítésekkel engem nem győztek meg, főleg olvasva az elégedetlenségeket. Persze volt aki meg volt elégedve, ezért nehogy félre értés legyen ebből, JÓ telefon a Note 5.

    Nem rossz a Xiaomi, de nekem már annyira nem tetszik, hogy f*ssa magából az újabbnál újabb készüléket (ettől függetlenül még mindig ők a legszimpatikusabbak). Tavaly vettem a Note 5-öt, azóta alig 1 év telt el és most már Note 7-nél járunk. Ennek meglátásom szerint az lesz jó vége. Az elején még az hittem, hogy a Xiaomi kicsit az Apple féle stratégiát követi majd és nem lesz ilyen temérdek választék.

    Bár nem túl pozitív a véleményem és egyenlőre nem is látom, hogy mit lenne érdemes venni a Note 5 után, de egyben biztos vagyok… valamelyik XIAOMI-t!

Új hozzászólás Aktív témák