Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz mdani01 #46448 üzenetére

    Ez teljesen jól látszik az új Hellnél is, nem leszólni akarom, de ez nem sok minden. Több koffein az oké, L-karnitin a Monsterekben alap, a magnézium a Rehabokban alap úgyhogy nem újdonság. Csak közben úgy tálalják, mintha valami különlegeset raktak volna le az asztalra. Az L-karnitin zsírból segíti az energiát felszabadítani, szép és jó csak nem sok köze van egy energiaitalhoz, a magnézium és a vitaminok mind egyébként tök feleslegesen vannak benne, mert egyik vitaminnak sincs azonnal kifejtődő hatása. Hetekig, hónapig kell szedni egy vitamint, hogy annak valami érzékelhető hatása legyen, akkor viszont folyamatos.

    Az energiaital az még mindig koffein és taurin és cukor. Taurin nélkül meg inozitol. Minden egyéb az már csak mese habbal, marketing, placebo. A ginzeng, a guarana is mind olyan kicsi mennyiség, hogy nem érzékelődik belőle semmi hatás. Eleve a ginzeng kúránál nem ajánlott koffeint fogyasztani és nem ajánlott pár hétnél tovább csinálni. Akkor hogy tehetnének bele akkora mennyiséget egy energiaitalba. Sehogy. Úgy, hogy csak annyi van benne ami épp kimutatható és rá lehet írni a dobozra. A sok energiaital ellenes marha meg kikiálthatja életveszélyesnek a kimondhatatlan nevű sose hallott szavakat.

    Ez ez új Hell lényegében a régi New generation feltámasztása. Remélem azért nyári két íznek dobnak be valami nagyobb innovációt.

Új hozzászólás Aktív témák