Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz Beni2360 #1018 üzenetére

    Nálam nem játszik szerepet, hogy wifi vagy utp mivel AC-s wifin is mindent le tudok játszani. 250Mbps a kapcsolat sebessége folyamatosan minden időben minden helyzetben. De kipróbáltam utp kapcsolattal is. Ugyan ez. A bug az, hogy 1.4.4 és 1.4.6 DLNA módja másodpercenként váltogatja a portot emiatt a router(ebben az esetben szolgáltatói eszköz) leterhelődik így a gépen feltorlódik az adat. Eredmény: gépen 40-60%-os proci használat a hálózati vezérlővel, szolgáltatói eszköz(modemrouter vagy hgw) piszok erős vas) kezd lassulni, x8-on megáll a film. Jobb esetben csak a kép, a hang megy tovább.
    Windows 10 csodája, hogy ha usb 3.0-s hubra van kötve a vinyó akkor hiába osztom meg a meghajtót az nem fog menni. SMB menüben rossz felh. név vagy jelszó hibát kapok.
    Nálam a dlna van preferálva. 1.3 bétáig tökéletesen ment. Ott film indításnál kiválasztott az X8 egy portot és azon ment végig a film. 1.4.4 óta elindul a film 1 adott porton majd 2mp elteltével portot cserél. Onnantól kezdve minden másodpercben portot cserél. Windows alól jól megfigyelhető a jelenség.

Új hozzászólás Aktív témák