Új hozzászólás Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    Nem nagyon lehet elérni a megadott cimeken és telszámon a "boltot". Nekem alapból furcsa, hogy nincs pl pontos cím megadva... Egy próbát mindenféleképpen megér azért. Ha okés lenne sztem én emelett döntenék mert brutto 130 nagyon jó ár és kb ennyit is szeretnék rászánni.

    Ha ez mégsem lesz jó, akkor pedig k100d super. 91 ezres nettó áron sztem ez éri meg a legjobban, arról nem is beszélve, hogy az ő tesztképei tetszenek a legjobban. Valamint számos szaksajtó igen jó véleménnyel van róla egyhangúlag. (a canon és nikon belépő szintűiről viszont eléggé megosztott...)

    Ha ez sem lesz, akkor marad a sony a200. Tesztfotói ennek is nagyon szépek (messze jobban tetszenek alapobival, mint az eos 400-é), és tesztek ennél a típusnál is egybehangzóan nagyon jónak tartják a gépet, számos többletfuncióval mint a konkurensei.

    Canon eos400-ról lemondtam teljesen, egyik tesztfotó és teszt sem volt elég meggyőző...

    A nikon d40x és a d60 esetén pedig kivétel nélkül a drága obikat emlegetik és a nyűgös fejlesztést. (teszteken valahogy ezeket sem szerették)

    Az olympus e-510 viszont még lóg a levegőben, mert kézbe még nem fogtam, de jókat olvasok róla. Viszont feateures-ben a sony alatt marad ez is. (fotói viszont nagyon tetszenek).

    Holnap minden kiderül. A koncepció már köszönhetően nektek is megvan, mostmár nem rajtam múlik...

Új hozzászólás Aktív témák