Új hozzászólás Aktív témák

  • enterlaci

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy kis eligazítást, ajánlást szeretnék kérni.
    Szeretnék gyenge fényviszonyok mellett is a nemrég született gyerekünket, családi eseményeket megörökíteni. Persze biztos tucatnyi ember szeretné ezt csípőből, de talán nem elrugaszkodott óhaj mégsem és lehetséges ma már.
    Régebben sokat használtam egy Finepix S5600-as brigde gépet, vannak előtét lencséim és állványom is hozzá, szóval érdekelt a fotózás. Most előszedtem újra, de kézből fotózva vaku nélkül 10-ből 8 képen biztos bemozdul a gyerek. Iso 400 felett ez a gép ramaty és az AF sem boldogul sokszor. A vakus képeit sem szerettem, de amúgy sem szívesen vakuznám este a pár hetes csöppséget.
    A vicc, hogy a sony telefonommal sikerül éles képeket lőni, de a kép minősége miatt nem szívesen tenném el az utókornak. :) Nem is értem a telefon hogy csinálja, de inkább azt gondolom, hogy jó/jobb géppel lehetne használható képeket készíteni!?

    Egyébként tetszenének a MILC gépek, méretük miatt, használtban gondolkodnék először kb 50-60-70 ezerig. Jpeg megfelel raw-ra nincs szükségem. Fontosabb a beltéri, kevés fénynél való fotózás mint a hosszú zoom és fontos a gyors AF és a gyors bekapcsolási idő is. Ha videóban is jó, az csak extra..

    Nagyon rossz úton járok? :B

    Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11

Új hozzászólás Aktív témák