Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus94

    őstag

    válasz WynNyback #34467 üzenetére

    Ha több-féle objektívet vennél (pl. érdekel a régi obikkal való manuálozás, esetleg utólag tele/nagylátó obit vennél hozzá, akkor +1 a Sony mellett).
    A MILC gépet a barátaid nem ismerik (ne félj, az enyéim is óvtak tőle, aztán megkedvelték -főleg videóba (Canonosok, én meg Samsungos)). Ugyanúgy állítgatható minden, mint egy DSLR esetén. Egyedül az akksijuk szokott gyengébb lenni a méret miatt, de többnyire már ezekhez is lehet kapni aksis markolatot, és bármi egyéb kiegészítőt.

    Pentax DSLR nekem nem kéne, akkor már Nikon vagy Canon. A Sony gép mellett én is erősen elgondolkodtam... de azt most a januári CES miatt nem vennék. (vagyis csak a CES után, ha nem győznek meg az újabb masinák).
    A kompakt pana gép tetszik. Egyedül szenzor méretbe kisebb, ez viszont csak rossz fényeknél zavarhat, az obi viszont nagyon jó.
    (1"-es a kompakt, apsc a sony)

    Szóval: Ha nem tervezel több obi használatot, vagy nincs rá szükséged, akkor vedd a kompaktot. Ha igen, akkor nézelődj milyen obi jöhetne szóba, és próbáld ki a gépeket, aztán válassz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák