Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    válasz Mr.Csizmás #59141 üzenetére

    Ez nem meglepo, hiszen aki kerdez, az azert kerdez, mert nem ismeri az adott piacot. Emiatt jellemzoen alulbecsuli, hogy mi mibe kerul, es emiatt "elszallt" igenyekkel jon.

    Mit tudom en, mondjuk szeretnek egy autot, es mar ossze is gyujtottem ra masfel milliot ami eleg sok penz nekem, de a mivel szeretnek jot venni, ezert azt kerdezem az autos topicban, hogy milyen villanyautot ajanlanatok masfel millio forint keretosszegbol ami kibirja a budapest-zahony tavolsagot toltes nelkul?

    Ilyenkor ha valaki veszi a faradsagot es vegiggondolja, hogy erre a tavra milyen auto jo nekem, akkor leirja a tipust, vagy az osztalyt/csaladot, de megjegyzi, hogy az en igenyeim nem fognak beleferni ebbe a penzbe. Ez szerintem korrekt.

    Elvegre, ha nem ismer jo valaszt, akkor vagy azt irja le, hogy ebbol a penzbol mi olyat vehetek ami nekem nem jo, vagy azt irja le, hogy a legolcsobb de mar megfelelo termek mennyibe kerul.

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák