Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz ShadowLord #1688 üzenetére

    Mm igen, egy jó sztereó füles. ;]
    Régebben azt ajánlottam, hogy egy jobb sztereó füles mellé illik egy 5.1-es füles, és akkor az úgy alkot egységet, de az az igazság, hogy jelenleg a jó sztereó fülesem melé már nem hiányzik egy 5.1-es. :(
    Az a helyzet, hogy bár hangpozicionálás nem annyira pontos, mint egy 5.1-es fülesnél( bár bőven a használható szint felett van) viszont a hangminőségbeli különbség akkora, hogy egyszerűen már nincs kedvem a behalt Zalmant pótolni. Én amondó vagyok, hogy egy hardkór FPS fannak simán megfelelhet egy Zalman is, de általános játék/zenehllagatás/mozizás feladatkörre sokkal jobban megfelel egy minőségibb sztereó fejhallgató. Ha csak a játékokat nézem, FPS-ektől eltekintve nem ér semmit a pontosabb pozícionálás, viszont zene pl mindenhol van, és abban elvéreznek az 5.1 fülesek.(Elder Scrolls: Oblivionban kiemelkedő a háttérzene minősége, ott ordító a különbség a fülesek közt)

    Jelenleg egy Sennheiser HD595-öt nyúzok, 2,5 évig voltam tulaja 2 Zalman RS6F-nek és kétszer pár órára próbáltam nemusb-s Speedlink Medusát, Sennheiser HD555-öt.
    Ezek után azt tudom mondani, hogy a Zalman RS6F a 10k-s bolti árával amolyan olcsó hús, jó áron, jó térhangzás, közepes hangzás gyenge mélyhangokkal. A kiskerekben(lagalábbis a MediaMarkt boltokban biztosan) újra kapható Speedlink Medusa a 21k-s bolti árával drága olcsóhús, térhangzás ugyan olyan mint a Zalmannál, de jobb a hangzás a létező mélyhangok miatt( :) ), pluszban van hozzá erősítő dobozka vagy mi a szösz. Más kérdés, hogy kétszeres ár, nem sokkal jobb minőségért.
    Namost Medusa árban van Sennheiser HD555, ami csak sztereó, de alaposan veri hangzásban, mélyek magasak egész jók, zenénél a hangszerek, játéknál az egyszerű csata hangok is jobban elkülöníthetőek, az 5.1-esekhez képest.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák