Aktív témák

  • cucka

    addikt

    válasz Integra #18532 üzenetére

    Nekem nem tűnt úgy, hogy a Barca elszórakozta volna a meccset. Igazából a kiállításig semmivel sem volt több esélyük gólt szerezni, mint a Madridnak, nem igazán tudtak mit kezdeni az ellenfél védelmével, a játékuk abból állt, hogy javították a labdabirtoklási és passzolási statisztikáikat a középpályán történő jobbra-balra passzolgatással (ez az, amit más csapatoknál alibizésnek hívnak, de ha a Barcáról van szó, akkor viszont le kell fosni a bokánkat a zseniális játékuktól :D ).
    Mourinho-nak a zseniális húzása az volt, hogy Pepé-t feltolta középpályásnak azzal a céllal, hogy már a védelem előtt megfaragja egy kicsit a törpéket. Egyértelmű, hogy ő volt a meccs embere (pedig kevés ellenszenvesebb játékost tudnék mondani nála).

    Egyébként volt tegnap egy másik nagy rangadó is, amit talán kicsit elhomályosított az El Clásico. Igen, Man.United-Man.City. Pár gondolat
    - Szarok voltunk, a United-nek láthatóan leapasztotta az energiáit a hétközi Chelsea meccs
    - a City egy sunyi, bunkó, favágó csapat, a védekezésük a megfélemlítő becsúszászokból állt. Ha egy United játékos megkapta a labdát, 1 másodperce volt leadni a labdát majd elugorni a bcsúszó láb elől, igazi favágó banda.
    - Ha Carrick nem ad egy tökéletes gólpasszt Tourénak, akkor holnap estig se rúgtak volna gólt nekünk.
    - De Jong szuperlassításban, teljes képernyőn lép bele talppal Nani arcába, lap nincs.
    - Scholes agya megint elborult, a belépőjéért szerintem el fogják tiltani pár meccsre.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák