Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    válasz Datsyuk #122155 üzenetére

    a buyernezést nem erőltetném :)
    a bayern abszolút panaszkodhat, ami a bírói ítéleteket illeti. vicces, hogy a kupát említed, ahol a DFB egy bayern javára meghozott kétes ítéletnél teljesen elhatárolódott, de a tavalyi döntőben egy teljesen egyértelmű és egy ugyanilyen szintű bayern elleni hibánál (90+ időben úgy nem kaptak meg egy tizit, hogy még a vétkes szerint is az kellett volna legyen, és a második gól is kétes, hogy kézzel levett kontrából jött) egy mukkot se szóltak.
    igen, én azt értem, hogy digitális vonal, meg kutyafarka, csak azt magyarázom, hogy ennél az esetnél még ez is kevés, inkonkluzív. pl nem tudom már melyik német TV szakértő mondta, hogy a technológia benézte, mert Lewa keze (ami ugye nem számít a lesnél) takarja a védő csípőjét, ami előrébb van, és ezért a hiperszuper digitális vonal nem vette figyelembe.

    na de érted, hogy ha már ezen ennyit kell fingfűrészelni, hogy most erre 2 centi, vagy arra 3, akkor ez a "too close to call" iskolapéldája. értem, hogy neked ez egyértelműen kilométeres les, mert így még van esélyetek a bajnokságra, de legalább a függetlenekre (DA, Nyx - bár gondolom Klopp miatt DA is jobban örülne egy dortmundi címnek :P ) hallgass.

    Cartevo: a frankfurt is elég nagy vesztese, ha a bayern most megnyeri a bajnokságot, nem kellene hajtaniuk az utolsó meccsen, és egy pont hátrányból így a frankfurt is odaérhetne a negyedik helyre. kár, hogy a mainzot nem tudták megverni, egy baráti 0-0 elég lett volna mindkét csapatnak. :B

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák