Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz Phoen|x #191569 üzenetére

    "De ha már a "ha" megengedett, nem biztos hogy jó lett volna a bunkerfoci, ha Havertz helyett valami focista lett volna a pályán (amikor full üreskapu szituban az 5-ösről az álló labdába luftot rúg)"

    Ebben is egyetértünk. Csak nézd onnan, hogy mivel nem ment be, nem volt okuk a váltásra és ha a bunkerrel készültek a héten a meccsre addig nincs értelme változtatni amíg nem ég a ház.

    Nézd meg 2-1 nél már égett a ház megpróbáltak akaratot érvényesíteni és passzolgatni meg nyomni az utolsó harmadban és mi lett a vége... Lehet 10hág és csapata úgy ítélte meg az elemzés során, hogy nem elég jók ahhoz, hogy kezdeményezzenek és csak vesztükbe rohannának, mert nem képesek hátul megoldani már csak egy x az x ellent sem nem még ha létszámfölényben vinnétek kapura.

    És ha megnézed titeket sem az vitt győzelemre, hogy sokat passzoltatok az ellen 16 án vagy utolsó harmadban. Mert első gólra ami egyenlítő volt még rá lehet húzni, de 2. szöglet után, nyilván rizsecske kapura akarta, de legyünk reálisak ilyen lövés simán tud kifelé vagy szögletre pattani nem csak a kapuba. Utána meg saját térfélről indított kontra amit gabriella szépen megoldott, de ez sem az ami különleges edzői kvalitás. Játékos minőség labdát szerez, megoldja jó passzal és egy minőségi befejezéssel. Véleményem szerint hiba lenne arra építeni, hogy ez mindig össze fog jönni.

    Tehát végeredményt tekintve nektek adta ki, de csalóka kicsit máskép pattog a labda (szerencsefaktor) máshogy is alakulhatott volna.

    Pl. nekünk előző szezonban ez a szoboszlai lövés kb a lelátóra pattant volna, nyunyóka kapufája villáshoz amiből kapunk egy kontra gólt. Én örülök a győzelemnek, de máskor ugyan ilyen szitukat simán cumira vettünk és nem tudni meddig szalad így a szekér. Nekünk mondjuk szar volt az elősző szezon, szerencséből kijárna idén egy mások szezon :DD

Új hozzászólás Aktív témák