Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz sb95 #99985 üzenetére

    Abszolút nem vagyok odáig az orvosokért meg az EÜ-ért, de nem is ezt írtam, viszont aki ehelyett FB-csoportok és más nagyeszű csoportosulások(lásd jelen topik okosai) javaslatait helyezi velük szembe, azt nem tartottam normálisnak. Meg azt, hogy a kialakult menetrendet az előbbiek alapján felborítani akarók óhaja szerint haladjon az oltási procedúra. Valami szerint márpedig haladni kell és ez nem lehet az összes oltandó éppen aktuális döntése. Ennél még a politikai döntések is jobb haladást eredményeznek. Az se zavar, ha egyes emberek így vagy úgy gondolkodnak, mi a jó nekik. Tegyék, de ne akadályozzák ezzel a rendszer működését.

    Annyira volt jó ez a bejegyzésem, hogy láthatóan ilyen egyszerű megállapításokat sem érti meg a közösség, pedig itt erősen az átlag IQ szint feletti népek vannak.

    (#99990) Soul

    Pontosan, sokan úgy gondolkodnak hogy akinek van orvosi diplomája és praktizál az már kb mindenható, hát a valóság sajnos egészen más.

    Ezzel szemben pedig kikre is kéne inkább hallgatnunk? (egy éve elég nyíltan véleményeztem az akkor még ablakból tapsoló időszakban az eü-t, nem tartozom az általad említett csoportba)
    Szóval kikre kéne hallgatnunk az orvosok helyett? Ez tényleg érdekel egyébként, biztosan tudsz valami elfogadhatóbb csoportosulást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák