Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz Reggie0 #100738 üzenetére

    Nyilván nem halt bele senki, nem is állítottam, de még nem ismerjük a hosszútávú hatásait... ahogy nyilván a többinek se, de azok legalább valamennyire bejáratott technológiák. (És akkor itt is újfent megjegyzem hogy én az AZ ellenében simán bevállaltam volna mindkét mRNS alapút.)

    #100743 HellGreg: Nekem az EMA azért ad egy kis iránymutatást, SMT technikusként enyhén szólva is hót hülye vagyok az orvostudományhoz. :) Olvasok Lancet-et (már amennyire értem amit írnak) meg egyéb külföldi oldalakat is, azért próbálok nem a Telex-HVG-Index tengelyen informálódni de nekem az jött le hogy az Astránál sincsenek akkora arányban problémák.

    Bevallom hogy nekem azért kell Astra mert elég jól kivizsgálták, meg hát normálisan utazni is ha meglesz a vakcinaútlevél... de ami a legjobban megtolt az irányába az az hogy keverhető az mRNS alapúakkal is, ha úgy van.

    Én múlt hétfőn kaptam először megkeresést oltásról (decemberi regisztráció), kínaira amit visszautasítottam, másnap nyílt az Astrára regisztráció meg ugye... ha Sputnikot ajánl fel a háziorvos aznapra vagy akár előbb (pl. húsvétkor amikor nővéremet megkeresték vele) örömmel elfogadtam volna azt is, tekintve hogy úgyis jóvá fogják hagyni a németek miatt az EU oldalán is, meg a családban is van többeknek is relatív probléma nélkül (egynél rosszul választott a háziorvos), így 0 para lett volna számomra. De nem úgy lett, úgyhogy marad ez, én már tovább nem várok...

    #100750 LanyUs: Környezetemben is van ilyen... elment pénteken portyázni, megkapta, aztán most ő a zisten. :D Csak élete nincs mert olyan hulladék személyiség...

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák