Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz kolopele #104487 üzenetére

    Odáig nem tart a jóslásom. :) Én csak a védettségi "pályafutását" jósoltam meg a bevezetéskor. Úgy néz ki nagyjából bejött.

    Szeptemberre nem tudok jósolni, bármi lehet. Az is lehet, hogy nyugi lesz, meg az is, hogy elterjed a delta és oltott-oltatlan fertőződik megfelé.

    De annyit azért ígérjetek meg, ha szeptemberben nem lesz esetleg felfutás, akkor nem kerestek neki új időpontot, hogy na meglátjátok, na majd akkor jön a vész. Nem kell félvállról venni a vírust, de felesleges vizionálni előre a mindmeghalunkot. Amúgy mikor nyitás volt és a teraszokon fürtökben lógott a sok némber, akkor is ment a jóslás, hogy na majd két hét múlva meglássátok. Nem lett belőle semmi szerencsére. Ne az legyen, hogy jaaaj szeptember, ha az sem akkor jaaj december, jaaj február. Hitelbe ne együk meg az ideget/félelmet.

    Amúgy ha már iskola. Ugye védekezés, meg kerüljük a tömeget meg minden. Na a feleségem iskolájában ma van ballagás és nem ám az van, hogy amelyik tanárnak nincs osztálya, azok maradjanak otthon, mert tök fölösleges ott lenni nekik is a tömegben, nem. Nekik is be kellett menni ráadásul, 17:00-kor kezdődik a ballagás, tanítás már nincs, de 14:00-ra be kellett menniük egymás hegyén-hátán dekkolni, mert jajjj a munkaidő. Micsoda védekezés, távolságtartás. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák