Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Ricardo #105534 üzenetére

    "a testépítők jelentős része nem támogatja az oltást, nem is vette fel azt, ebből kifolyólag védettségi igazolvánnyal sem rendelkezik. Ha ez a réteg is beoltatná magát, körülbelül 20 százalékkal megugrana a konditermek forgalma"

    Hát nem tudom... Aki akart edzeni, de nem akart oltatni már rég beszerezte a versenysportolói igazolást, gyakorlatilag fillérekért. Nem hiszem, hogy sok olyan edzeni vágyó van, aki akarna terembe menni, de azért nem tud, mert nem oltatta magát.

    Ahová én járok ott a pulton tárolják a sportorvosi+versenysportolói dokumentumait a vendégeknek és hegyekben áll mindig.

    Szerintem inkább az lehet, hogy van egy része az embereknek, akik abbahagyták az edzést a lezárások alatt és elkényelmesedtek, nem tértek vissza. Másik meg elkezdtek otthon edzeni a lezárásban, akár több eszközt is megvettek otthonra és megszerették, inkább otthon edzenek.

    (Mondjuk aki szúrja magát a növivel, inzulinnal, meg szedi a szemes takarmányt és emellett attól fél, hogy nem tudja mi van az oltásban az tényleg sírvaröhögős dolog... )

    LED333:
    Az a baj, hogy az ilyen teljesen elborult agycsökevények hasonló megnyilvánulásai miatt hiszik azt minden olyan emberről, aki nem oltatott, hogy ugyanezeket a gondolatokat képviseli.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák