Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Gubu0101 #116741 üzenetére

    Így van, én többek közt ezért is vártam 3/4ed évet azután, ahogy elkezdték kiadni az oltásokat. Alapból amikor sorra kerültem és küldték a meghívót, igen kicsi volt a rizikónk (mind2en otthonról dolgoztunk, gyerek egy kicsi suliban, ráadásul jött a nyári szünet)

    Közben kiderült, hogy az AZ-nél van vérrög buli, itt azóta ki is vonták a korosztályomból, nyáron derült ki, hogyha 4hét helyett 12-őt várunk az alsóhangon dupla antitest-mennyiség, és már nyár vége volt, terveztem a sulikezdéssel az első adagot, amikor szembejött, hogy hopp, a Moderna nem kicsit hatékonyabb a Pfizernél (is), egy dózissal is. Szóval a várakozással tudtam lényegesen jobb alternatívát választani, mint amit először felajánlottak ÉS akkor már tudtam, hogy nem kell rohannom a 2. időpontra, mert ha többet várok jobb lesz az eredmény.

    #116742: mimimi? Miért lenne egy feljelentés után évekig pereskedés? Ha valakit feljelentek utcán szemetelésért, az annyi volt, elküldtem a rendőrségnek az infót és megyek tovább. Egyébként nem Polt Pétert kell hajnali 3kor kirángatni az ágyából az apple jogászcsapatát felbérelve az esethez, hanem írni a betegjogi képviselőnek és kész.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák