Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz mefistofeles #119310 üzenetére

    Az a baj, te is beletartozol abba a csoportba, aki legalapvetőbb dolgokkal sincs tisztában, de azért finoman burkoltan próbálod tolni az oltásellenes dumát. Ez egyszerűen kimeríti az ostoba fogalmát. Hogy valaki mai napig azzal példálózik, hogy de az oltott is elkapja, erre sajnos már nincs finomabb kifejezés, pedig nagyon kerestem.
    Már elmagyarázni sincs értelme, teljesen felesleges. A példád is szimplán hülyeség, csúsztatás, vagy egyszerűen hazugság.
    Én 5 iskolára "látok rá" család által, oltott oltatlan ugyanúgy elkapja. Oltatlan gyerekről nem egyről tudok, aki elég jól belemászott, utána hetekig még volt kis long. Oltatlant egyről sem. Igaz ez még inkább a delta időszaka.
    Több háziorvost is nagyon jól ismerek, szinte baráti kapcsolat. Praxisában 99% ban az oltottak max 1-2 nap és kis köhécselés. Oltatlanban is van aki szinte semmi, de ott sokkal gyakoribb a sokáig elhúzodó otthoni betegség.
    Több orvost és ápolót is nagyon jól ismerek, covid osztályokról. Nagyrészt oltatlan középkorúak vannak bent, akik húde egészséges vagyok, rólam ez lepattan nem kell oltás mert nem vagyok idős. Lélegeztetőn is nagyrészt oltottak. Gépről már több oltott is jött le, oltatlan nem igazán....
    Ez nem azt jelenti, akár 3x oltott nem halhat bele, nem kerülhet kórházba, nem lehet otthon jó sokáig beteg. Sajnos ilyenre is van példa, ezt elkell fogadni.
    Az omikron terjed mint az állat, de enyhébb. Oltott, oltatlan, ez szinte mindenkin átfog menni. Ezért magasak mindenhol a napi új számok. Viszont enyhébb lényegesen.
    K...va unalmas és egyben szánalmas is ezzel érvelni, oltásellen dumát tolni, hogy oltásokkal is milyen magasak a számok és ők is elkapják. Kicsit tájékozódni kéne, gondolkodni, értelmezni és utána billentyűzetet ragadni.

Új hozzászólás Aktív témák