Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz ncc1701 #20308 üzenetére

    Láttunk eddig két használható statisztikával foglalkozó jelentést belinkelve. A skótokét és az olaszokét. Mind a kettő megugró halálozásokat jelez, már csak ezért is érdemes komolyan venni a témát annak is, aki még mindig nem érti az _új_betegség kockázatait. Más részről még mindig nem igazolt, hogy zombiholokausztként kell kezelni a járványt, és a megugró halálozások körül sem tiszta a kép, ezért felesleges tönkretenni a gazdaságot amely pl. a jólét csökkenése miatt megint csak durván fogja növelni a halálozásokat.
    Fő problémát még mindig abban látom, hogy nálunk a járvány kezelése nyilvánvalóan huszadrangú kérdés a döntéshozók számára. Persze amíg az emberek emberek nagy része, bármit is mondjon a központi propaganda, azt gondolkodás nélkül megeszik mint kacsa a vizes zsömlét, addig teljesen felesleges optimistának lenni. Bármiben. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák