Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    Nem tudom a korona központokban mi az aktuális helyzet, csak egyéb klinikákról vannak tapasztalataim, és információim. Több mint 10 éve vagyok a szakmában, becsületesen és precízen dolgozok, gyakran 2-3 ember munkáját végezve. A betegek és a kollégák is tudják, hogy számíthatnak rám, ami a jelenlegi helyzetben sem lesz másképp.

    Nem tudom, hogy gondolják ott fent, hogy normális védőfelszerelés nélkül csináljuk? Sima szájmaszkokkal, nem sokra megyünk. Már most takarékoskodnunk kell a fertőtlenítős szappanokkal, a kéz és felület fertőtlenítőkkel. A nálunk használt termékeket külföldön gyártják, kérdéses a szállítás, jelenleg nincs nagy tartalék készletünk. Persze előbb-utóbb biztos lesz hazai megoldás, de erről még nem informáltak.

    Az igazán nagy szar még csak most jön, és kiderül mire elég amink van. Sok ellátóegységnél eddig is kevés volt az eszköz, és emberi erőforrással sem álltunk túl jól. Most lenne ez másképp? December óta nem voltak képesek betárazni a legszükségesebb dolgokból? Most kell lélegeztetőgépeket és maszkokat vadászni? Lóhalálában átcsoportosítani, és rapid intenzív osztályokat építeni? Kollégákat toborozni? Távol álljon tőlem hogy pánikot keltsek, vagy károgjak, de a napokban ezzel találkoztam, pedig nem valami dzsunka helyen dolgozom.

    Persze a nyomásgyakorlás megy, és kötelezhetők vagyunk mindenre. Jó lenne ha máskor is ilyen fontosak lennénk, mert mi mindig ott vagyunk az ágyak mellett... :U

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák