Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Kékes525 #59325 üzenetére

    Erre szoktam mondani, hogy nem akarásnak nyögés a vége.

    Lehet elbagatellizálni a védelmet, lehet megengedni minden szirszart a 150fős lagziig bezárólag, de a virnyák nem tárgyal. Nem liberális, nem nézi, hogy szegénygyerek agylágyulást kap ha nem mehet konditerembe-diszkóba-beerpongozni, nem tesz engedményeket: speckóit kőkeményen betartva dolgozik kíméletlenül. Józan ész alkalmazásával lehetne elbánni vele - ez sajnos ritka kincs manapság.

    A történelembe mindenesetre a mostani generáció ténykedése elég valószínű, hogy a nagy-covid-népirtás címen fog bevonulni, lévén ebben az évszázadban nemigazán tudnék olyan eseménysort megnevezni, ahol több, mint 1 millió ember életét dobták volna oda valamilyen eszme oltárán értelmetlenül.

    #59337: ha tetszik, ha nem, akkor is fel van rúgva minden, ha járvány idején erőlteted a "normális" életet. Ez kb olyan, mintha a tél ellen azzal hadakoznál, hogy kihajtod a népet mínusz tíz fokban gatyában strandolni. Az ember belesz.rt a természetbe, most megeszi amit főzött - ha nem tetszik neki, majd a természet lenyomja a torkán. Lagzizol? == 120 halott a megyében. Leszarod, mert a szűk családodból mindenki megmarad, de ezt a "régi norma fenntartásának" hívni elég meredek.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák