Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz lacafaca #65357 üzenetére

    "megbízható helyi termelőktől "

    Mitől megbízható a termelő?

    "bevizsgált "

    Ki, hogyan vizsgálta?

    Egy csomó kérdés felmerül már a táplálkozás során is. Például:

    1. A megbízható termelő milyen talajon termel? Onnét biztos nem kerül valamilyen káros anyag az élelmiszerbe?

    2 A megbízható termelő használ e vegyszert és ha igen milyen vegyszert?

    3. Ha nem használ vegyszert, akkor mi a biztosíték arra, hogy mikotoxinok nincsenek benne? Megsúgom semmi. A mikotoxinok átlagban 1000x erősebb mérgek, mint a szermaradványok.

    4. Az állattenyésztő mivel eteti az állatot?

    5. Alkalmaz e antibiotikumot?

    6 Hogyan tárolja a megtermelt zöldséget gyümölcsöt?

    Ezek jó részét nem tudod. Tehát ezek hit kérdések. Nekik hiszel, de a tudósok többségének nem? Érted mire gondolok?

    Ráadásul te azért sokkal jobban megvizsgálod az élelmiszert, mint az oltás szkeptikusok döntő többsége.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák