Új hozzászólás Aktív témák

  • Alex91

    félisten

    Ha a hatalom az oltast komolyan gondolna, akkor a kovetkezo szabaly lenne:

    1. Mindenki ingyen megkapja az oltast.

    2. De hogy ne vadoljak meg, hogy itt nincs demokracia, le lehetne mondani az oltasrol. Na, termeszetesen nem online! Minimum egy 10 oldalas paskametat kellene kitolteni, haziorvossal alairatva, a kormanyhivatalnok elott szemelyesen, plusz 2 tanuval alairva. Aki lemond az oltasrol vállalja, hogy amig nincs beoltva, vagy nincs kigyogyulva a betegsegbol addig nincs kulfoldre utazas, repules, kocsma, etterem, koncert, mozi, szinhaz, es ha elkapja a covidot az esetleges intenziv ellatasert fizetnie kell (zarojelben odairnak, hogy mennyibe kerul 1 nap intenziv). Ja, es a legfontosabbat majdnem kihagytam, focimecsre jaras sincs!

    Ezt egyszer mar megcsinaltak, a tarsadalom akkor elfogadta, most se lenne maskent. Igaz, akkor ok kaptak a zsozsot, most meg nekik kellene fizetni. Bar, ha belegondolunk, ezt is mi fizetnenk, ok csak osztanak focira vagy szurira...

    Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Új hozzászólás Aktív témák