Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Floyd80 #78228 üzenetére

    "Az épületben olyan cégeknek vannak irodái, mint a Diákhitel Központ, a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Nemzeti Filmiroda, de itt székel Orbán Ráhel design ügynöksége, a Magyar Divat & Design Ügynökség is.
    De nem csak az irodaházban vagy a Külügyminisztériumban dolgozók ehetnek itt, hanem gyakorlatilag bárki, aki az utcáról esik be."

    NER vírusközösség :D már évtizedek óta fertőzik egymást, a korona is inkább elkerüli őket

    "A kaszinókra sem vonatkozik a bezárás, Gulyás Gergely miniszter ezt azzal indokolta, hogy a kaszinó jogi értelemben nem szórakozóhely, hanem üzlet."

    Ez lenne a megoldás az 1-jén lázadó nyitóknak, a helyeket átnevezni?
    nemzethy üzemi étkezde
    kaszinótojás üzleti étkezde
    neresz belga söröző
    disznó(vik)toros falatozó

    Ez az étterem-étkezde is akkor olyan átgondolt, ahogy este 9-kor veszélyes boltba menni, menjél 17-19 óra között. Lazíthatnának már egy kicsit, mert így a szigorúságban engem már zavar a tömeg. :D

    Étterem ahonnan most ugyebár elvitelre hozom a kaját (futárra többet kellene várni) hiába kicsi hely, jól szellőző, a négy sarokban elférne pár vendég egymástól öt méterre, átesettek és oltottak.

    10 ezer alatti településen sétálhatsz emberek közt maszk nélkül, nagyobb városban kihalt utcán is kell, amilyen a formám levettem KN95 maszkot facetimeozni öt percre és pont akkor jött egy házmester honfitárs okoskodni hogy ott a tábla, a poén az ő maszkja inkább tokapelenka volt, valószínűleg bőven tavalyi darab. :D

    A gagyi hivatalos honlap aktuális részén is frissíthetnék már az ömlesztett szövegmasszájukban az indoklást, mert amire hivatkoznak valami kapcsán az is kommunikációs gubanc:

    "Felfüggesztésre került az idősek vásárlási idősávja, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben. A felfüggesztés ezzel ellentétes döntésig marad érvényben."

    Jó hosszú karácsony ez. Unortodox! Most, aktuálisan, karácsony nélkül is van tumultus a 19 órai zárás miatt. Idősügyi Tanács vezetője nem jár boltba megnézni, mint népmesei Mátyás király álruhában? :D

Új hozzászólás Aktív témák