Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Wn2tl #80211 üzenetére

    Nem kötelező nekik, de nem választhatnak vakcinát, ha oltatnak.

    Anno nekem soha nem mondták semmire, hogy kötelező, max meghatározták mi a feladat, mi a napirend, mit kell végrehajtani. Egy koma egyszer kérdezte, hogy ezt kötelező neki is megcsinálni, mondták, hogy nem. (nekem szarabb volt, mert sokáig le sem szerelhettem)

    Ott amúgy tényleg másként kezelik a védettség kérdését.

    (#80202) [CS]Blade2

    Pl.: szerződtek a gyártóval, és abban benne van, hogy szállítás akkor történik meg, amikor már minden országnak legyártották a berendelt mennyiséget

    Így elég durva lenne valóban, de szerintem, ahogy Parci is említette, miért pont ez ne kerülne különutas piacra!? A gyártó annak ad el, aki többet fizet és az oltópont nem is ígéri olcsónak a szurit.

    (#80216) Parci

    de nekem nincs semmi felelősségem, amikor itt a topikban beszélgetés közben olyat mondok

    Nincs a fenét! :K Max szeretnéd ha nem lenne és el is hiszem, hogy ebben a tudatban írsz, de akkor mostantól tudhatod, hogy van bizony! Lacának nincs, ez OK, de ez is nyilvánvaló. Mindannyian tudjuk, hogy a nagybetűsök azok nagybetűsök. Hatalmad is nagy és akkor ne lenne felelősséged? Jó vicc. Lava mikor adna nekem 30 nap banánt? ;] Nem csak honvédségnél van így, a hatalom felelősséggel jár!

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Új hozzászólás Aktív témák