Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz lacos001 #80806 üzenetére

    Azert kell az oregeket oltani, mert a legtobb orszagban oket nem vedtek eddig es a halottak 97%-a meg mindig a 60 felettiek kozul jon ki. Szerintem nem elpazarolt egyetlen oltas sem, amit ha olyan is kapott meg aki par nappal utana valami masba is halt bele.

    Fontos, hogy vigyek le a halottak szamat a leheto leghamarabb, mert akkor kihuzzak az egyik okot, ami miatt a megszoritas partiak a lockdown-t kovetelik.

    Utana johet az, hogy mit bir el az egeszsegugy. Ha be vannak oltva az oregek, akkor igazabol mar mindegy, hogy a 7 napos incidens szam 800 vagy 50. Ha a korhazak a 800-as ertek mellett is el tudjak latni az intenzivre keruloket, vagy az ellatasra szorulokat, akkor az teljesen rendben van.

    Egyik orszag se csinalt mostanaban olyat, mint a huncover, lehet, hogy tenyleg 4 millio fertozott orszaga vagyunk, ahogy az is lehet, hogy Nemetorszagban is mar 15-18 millio ember immunizalodott termeszetes uton, csak nem nezte eddig senki. Mert nem meri senki megcsinalni. Ha kiderul, hogy sok a radar alatti fertozott, akkor az nagy baj, ha meg tenyleg kevesen fertozodtek, akkor sincs gond, mert az oltasok jonnek.

    De addig is az oltottaknak vagy a mar atesetteknek nem szabad semmi extra jogot adni, mert az szettori a tarsadalmat.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák