Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz pjen #83562 üzenetére

    Ahány ember bemegy betegen melózni.Például

    Abban a 10 évemben, míg rajtam is múlott szintén bejöttek eleinte páran. Összehívtunk mindenkit és elmondtam, hogy ha valaki egyből elmegy betegbe és szedi a kapott gyógyszereit, jó eséllyel kevesebb ideig lesz táppénzen, mint ha húzná egy hétig, másrészt az alatt az egy hét alatt, ha benn lenne, megfertőzhetne még pár embert...etc. Megértették egyébként és amúgy minden munkacsoportnak kötelessége volt jelezni, ha valaki el akarja sumákolni a betegséget. Jobb is volt, ha nem én vettem észre, amikor pihenésképpen körbejártam a népeket. Egyszerű volt a képlet, beteg dolgozó nem mehet a közösségbe, minden más érv mellőzve.

    Még csípték is sokszor, hogy kötelező jelzőrendszer volt, mivel adott részlegek főnökei is próbálták elsunnyogni a dolgot, mondván úgyis ellesznek az irodájukban....épp azért is volt hatékony, mert abszolút senkivel nem kivételeztem. Kegyetlen, de igazságos világ volt. ;)

    (#83572) Rive

    Persze, van még tartalék a rendszerben, de a tendencia alapján pár év és elfogynak.

    (#83569) S e t h

    Attól engem is kiráz a hideg, ha félzombiként gondolok magamra. Fejben már így is érzem néha a zombisodást. :Y

    (#83564) lacafaca

    Nem késő az, akit pár napja említette, ő is bő egy hét haldoklás után talált káposztát és onnantól kezdve enni is bírt és benne is maradt, másnapra jobban is lett! Ez halál komolyan így volt. ;]

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Új hozzászólás Aktív témák