Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz #86564352 #83680 üzenetére

    A muncheni tomegkozlekedesi vallalat pl. betiltotta az FFP2-es szelepes maszkok hasznalatat, mert azzal a hordoja a tobbi utast veszelyezteti.

    Az FFP2 hasznalata itt a bajoroknal csak politikai dontes volt, Söder meg akarta mutatni, hogy o kemenyebb, mint a tobbi tartomany. Ha kimagasloan jol fogta ovlna vissza az FFP2 a fertozest, akkor az mar latszodna igy 6 het tavlatabol, de egyik tartomany se erolkodik vele, tehat ez ilyen kiprobaltuk, nem mukodik dolog.

    A boltban az osszes eladon sima mutos maszk van, azert is, mert ha jol emlekszem akkor 75 perc utan 25 perc maszk nelkuli munka van eloirva, es ezt a munkavedelmis eloirast a virushelyzetre valo tekintettel sem lehet megeroszakolni.

    Amugy ha jobban erzed magad FFP2-es maszkban a tomegkozlekedesen erdemes hasznalni, de kotelezo jelleggel sok ertelmet nem latom.

    Ja es funfact, de hamarabb kellet a bajoroknal FFP2-es maszkot hordani tomegkozlekedesen, minthogy az idoshotthonokban az apoloszemelyzetnek kotelezove tettek volna a hasznalatat :U

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák