Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Rive #92155 üzenetére

    Ez valóban pontosabb megközelítés de attól még pontatlan ez is. Esetedben ez azt feltételezné, hogy 2-3x-os szorzók lennének, amik nem lehetnek, ha másért már csak azért sem, mivel a 2. hullámban is a leggyengébb becslések is (szakik által) 5-7x-os volt.
    Jelen pillanatban a valósághoz közelítő szorzó az 4-5x-ös lehet(szvsz), azaz összesen kb. 2,5-3 millió emberke esett át rajta. Ha ehhez hozzájön a 2,5M oltott (amiben vannak olyanok is, akik már átestek a Covidon, de mégis megkaphatták az oltást stb.), akkor az már ~50% nyájimmun, így működhet a matek, ezáltal meg az óvatos, fokozott nyitás.

    Persze azt ne kérdezd, hogy Viktor fejében milyen algoritmusok dolgoznak, mert nincs olyan matekzseni a világon, aki azt le tudná modellezni... :DDD

    UI: Elnézést, hogy csak most válaszoltam, de tegnap a szomszédhoz (idős/egyedül él) mentőt kellett hívnom(nem Covid), meg kellett várnom a mentőt, meg megbeszélni, hogy mi-merre van, hogy tudjam etetni a jószágokat, amíg haza nem kerül stb stb)

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák