Új hozzászólás Aktív témák

  • Baloo27

    aktív tag

    Gyors helyzetjelentés a mai oltópontos látogatásomról a Bajcsyban:
    7 órára volt időpontom Pfizer vakcinára. 15 perccel előbb èrtem oda, rajtam kívül kb. 50 fő várakozó az utcán össze-vissza. A várakozók kevesebb rèsze próbálta tartani a távolságot embertársaitól, a többi meg traccsol csoportosan. Az újonnan èrkező 30-40 fő közül az alapvető "sorbanállás" szabályait elutasítva beállnak a kapuba, a tömeg közepèbe,mert sietnek.
    Negyed óra kèsèssel nyitják ki a kaput, libasorban állás(termèszetesen távolságot nem tartva akárcsak a boltban) haladunk egyesèvel befelè. Lázmèrès, kèzfertőtlenítès, biztiőr mindenkinek ugyanazt a kèrdèst teszi fel gèpiesen "JóreggeltPfizerElsőemelet?!"
    Első emeleten bejelentkezès,papír leadás, 2 sorban. A mellettem lèvő sorokban sorban mondják az emberek, hogy 8-ra,fèl 9-re van időpontjuk. Sietnek...
    Leadom a papírt, a hölgy megkèrdezi mi a telefonszámom,mert neki más van a rendszerben,biztos máshol is regisztráltam-mondja.Mègis hol?
    Beültetnek a váróba, jobb oldalon oltásra várók,bal oldalon oltottak várakoznának, de mindenki össze-vissza,pedig elmondják,ki van írva,stb.
    Katona jön felszólítja a tömeget, ki hová üljön.Közben jön a másik katona,aki hatosával szólítja csoportba az embereket, akik mehetnek az oltásra.
    Kb. a 6. körben szólítanak, odaballagok, aztán át az oltáshoz, de nem hívnak be sem engem,sem egy másik várakozót, de akik utánunk èrkeztek azokat igen. Már bementek 18-an előttem, amire kiderült elkevertèk a papírokat. Aztán vègre szólítanak, doki Nèni megkèrdezi mit szedek, bal vagy jobb kar, szuri aztán 20 perc pihi a váróban.
    Másik doki jön,szólít, papír ès igazolás átadása, illedelmes köszönès ès irány kifelè. Kicsit szèdülök ès fáj a fejem.
    Konklúzió: NE menjetek 1-1,5 órával előbb, meg fogjátok kapni a vakcinátokat. NE álljatok bele más aurájába, NE legyetek "pofátlanok" a sor vègère kell állni,nekem így tanította Anyukám.

Új hozzászólás Aktív témák