Új hozzászólás Aktív témák

  • lacos001

    senior tag

    válasz Stanlee #94147 üzenetére

    Igen....

    Még megérteném vhol...ha ezt akkor találják ki, amikor hegyekben áll a sarki zöldségesnél is a szuri. Tudtommal nem igy van.
    Nagyon meg nem kellene erőltetni ezt a szúrassad magad kötelezően, mert különben nem mész be sehová....Rengeteg van aki nem kaphatja meg a nagy tudományos duma szerint és nem is kerül 2022 év vége előtt sorra, akármennyire is strapálják magukat.
    El kellene már felejteni, hogy ez egy akkora gyilkos cucc. Ha az lenne, nem igy cselekedne senki, nem szarná telibe rengeteg ember amit olvas/hall/lát. Szép tuningot kapott ez az egész. Számtuningot.

    Perszepersze, a kórház telítődik, jajj a nagymamák/nagypapák..most meg a fiatalok/gyerekek. Ez után jönnek a háziállatok, a pálmafa, a szekrény, a cipőnyom.
    Sok lesz ez már.

    Itt is egyik tartományban itt, már Niedersachsenban.. szabadon kószálhatsz, éttermeken és kultúrális dolgokon kivül szinte minden nyitva de éjszaka ki ne merd tenni a lábadat.
    A másikban BW, ami volt keddig szinte semmi sincs nyitva, viszont este mehetsz dolgodra.
    Itt most pár nap múlva Oldsmobil találkozó egy csarnokban, de a Stadtpark lezárva. :D

    Bwben nyelv alá dugós a teszt a kölyköknek, itt agybafúrós...Ott heti egy és önkéntes, itt minden nap reggel mikor majd megy és kötelező. Ha megy.. április 12től, h-sz-p, következő héten k-cs...okos...

    Tegnap szétszakadtam a nevetéstől.....
    Gyorsan kellett egy kábel és egy gagyi polcos vmi a tárolóba. Eltetettem Obiba, hozzuk el. Ok, 9kor mehettünk.
    Simán átvettük. Jajj a kábel...Na mondom akkor beszaladok ha már nyitva van.
    Nem engedtek be, mert "privat ember nem mehet be, csak a céges ember", aki ugye vesz egy tonna csemperagasztót vagy éppen 8 konyhalapot leszabat. :D Beszarás...Mi a különbség?
    Semmi gond, akkor irány a Kaufland, ami mellette van. Kábel beszerzése akadálytalanul lezajlott.

Új hozzászólás Aktív témák