Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz this is life #99053 üzenetére

    Optörzsnél a teraszos videókban mindennek elmondott szilikonbabák és sziauramok megnyilvánulásaiban több self awareness volt! ;]

    csupa kérdőjel:
    Azt jól tudom most utcabálozni teraszozni lehet, gyülekezni tilos? Ha esetleg az "oltásellenes, fociellenes, most már teraszellenes is?) baloldal" tüntetést szervezne? Akkor meg kell hosszabbítani a veszélyhelyzetet Bicskéig! Városban party a téren, falun majd rád dudál a rendőr, mert üres utcán leveszed a maszkod amíg cigizel, fagyizol? Manipulatív táblázatok, első dózis el se kezd még dolgozni a védeccségi igazóvány már jár, úri huncutság volt a tesztelés, brüsszelezés, übergagyi honlapok, nyitott sulik mellett először pedagógusok nélküli oltási terv, kései intézkedések, populista tájékoztatás? A tudománnyal "riogatók" "rettegők" és "ízlés kérdése ki mennyire hallgat az orvosokra"?
    Egyébként a világ megköszönheti nekünk, ha nincs a magyarosch mocsár, az okos "asszonyság" nem megy el külföldre kutatni, na tessék! Vagy mindegy ez, mert dr. gulasch és prof. szargyártó megmondták nem is az a legjobb vakcina amiből a kezdettől a legkiszámíthatóbb ütemben érkezett a hanyatló nyugatról. Egy valamiben azért zseniális amit csinálnak és sajnos működik: a néplélekre ráérzés, ahogy a menekültválság idején is, most is van igény az összekacsintós hülyének nézésre. Ki tudja majd visszanézve azt lehet mondani szombaton nyerték meg a választást. Nálunk egy svéd modell nem működne, komoly nagy zárás itt nem volt, nagy nyitás már igen, hiába tessék lehet ésszel teraszozni = fesztiválhangulat tömeg #minketirigyelavilag. Aggódjon a Zacher doktor magában.

Új hozzászólás Aktív témák