Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    őstag

    válasz Cikó #43757 üzenetére

    Logitech összes kormányt próbáltam,a legutolsó G27 volt. Utána T300-ra váltottam, eleinte sírtam a gyönyörtől. Annyira ég és föld élmény volt a fogaskerekes után a szíjas T300.
    Nem volt játékszer feelingje, jó fogása volt, élethű (Alcantara Ferrari kiadás) perec, nulla hang, nulla darabos mozgás...stb.
    Aztán elromlott, közben újonnan irreálisan felment az ára, és ezen úgy felment a pumpa hogy gyorsan rendeltem is egy CSL Elite szettet, BMW GT2 pereccel. :D

    Habár marha jó volt a CSL bázis, messze nem éreztem akkora WOW érzést, mint amikor fogaskerékről T300-ra váltottam.
    BMW perec mocskos jól néz ki élőben, rohadt jó a fogása, nagyon minőségi cucc. A Thrustmasterek játékok ezekhez képest, de a bázis maga akkora pluszt nem adott.

    Most CSL DD-t vettem, 2 napja jött meg. Ár/érték arányban messze-messze verhetetlen lett a piacon, tényleg nagyon jó cucc. Viszont itt sem éreztem a CSL Elite-ről olyan nagy ugrást. Több részlet jelent meg, jóval erősebb FFB, és iszonyat feelingesen is néz ki a kicsi ház, és hosszú tengely végén a perec.
    Szóval marha jó cucc ez is, de itt sem éreztem akkora ugrást.

    Valószínűleg ha a CSL Elite kimaradt volna és T300-ról egyből CSL DD-re váltok nagyobb változást érzékeltem volna, mint így 2 kis részletben, de a fogaskerék leváltásához fogható nem lett volna akkor sem.
    Szerintem a T300 ha nem romlik el, akkor az Alcantara pereccel és egy T-LCM pedállal marha jó kis szett. Ha nincs LC pedálod, akkor ezer százalékig azt vennék először.

Új hozzászólás Aktív témák