Új hozzászólás Aktív témák

  • wm2

    őstag

    válasz TigerCat #25648 üzenetére

    Mikor megláttam az jutott eszembe, hogy az óra meg LTE esetén az sms-eim elférnének rajta. :-) Mást nem igazán látok benne, mert Photoshopnál mindenki bill kombózik, gyorsabb, megszokott és valszeg aki így tolja röhögött az egész bemutatón. Ahogy a DJ-k, zenészek is, akiknek a TBar helyett sokkal profibb beviteli eszközeik vannak. Vagyis lennének, mert pont ezt a vonalat nyírták ki de nagyon.

    Ahogy a TBar úgy a TScreen is opcionális dolog. Az veszi, akinek szüksége van rá. Ha valakinek feleslegesen van az az ő baja. De egy smart case-es iPad Pro sem sokkal jobb, oda nem kell L alakban nyúlni ha asztalon használod? Egyszerűen nem vált ki egy laptopot és totál kényelmetlen. Persze teheted az öledbe. A 27" touch Dell monitort is elfektetheted az asztalon. Azért tegyél a gépedre 2 brutál 27" monitort és bohóckodj TBaros billentyűzettel. Fúú de fogok röhögni ha kijön.

    Én nem beszéltem 4 magos 13" rMBP-ról. Nekem is jó lenne így, de az XPS-t ha megnézed szintén hasonló paraméterekkel rendelkezik és ráfért 2db USB3 az USB-C mellé. Aztán a tavalyi belépő is jobb a mostani belépőnél. Geekbench ide, vagy oda: az emberek 90%-nak USB3 kell! Kaby Lake i5 XPS-t 450ezer körül veszel és
    minden tekintetben jobb gépet kapsz, amire fél óra feltenni a Kapitányt. Mellesleg.

    De hagyjuk is. Sztem megölték a Pro vonalat végleg. A 15" meg nem alkalmas komolyabb munkára, mert szarrá throttlingol és akkor már egy MacPro vagy HP, ami nem fő meg. A tavalyi 15"-t is ha hajtottad nem tudott a töltés lépést tartani a melóddal, miközben a GPU úgy visszaskálázott, hogy értelme nem sok volt, hogy benne van. Mindenki passzolta el.

    [ Szerkesztve ]

    Ozora <3

Új hozzászólás Aktív témák