Új hozzászólás Aktív témák

  • pethob

    aktív tag

    PS+LR használathoz, kevés videó szerkesztéshez melyiket ajánlanátok inkább Mac Miniből?

    Late 2012 2.5(3.1)Ghz dual-core Core i5, 16Mb Ram, 500 Gb utólagos SSD, Intel HD graphics 4000
    Late 2014 2.6(3.1)Ghz dual-core Core i5, 8Mb Ram, 1 TB HDD, Intel Iris Graphics 5100

    A late 2014-be lehet valahogy SSD-t telepíteni, illetve esetleg memóriát bővíteni? (Nem akarom feltétlen házilag, de legalább egy szerviz meg tudja csinálni? Az ideális nyilván SSD lenne a második konstrukcióban is...)

    Mennyit számít az integrált GPU? Volt érdemi fejlődés a két verzió között? Egy Eizo CS2730-at szeretnék rádugni, 2560×1440 felbontással, és 30 bit színmélység kihasználásával! Ha felteszem legalább az El Capitan-t, akkor lesz 30 bit output?

    A netes kutakodás alapján a late 2012-es modellek HDMI-n még nem tudják a kívánt felbontást. Vajon display porton igen? (Van ahol azt írják igen, van ahol azt, hogy nem...)

    A hangsúly a LR+PS használaton lenne. Így ebből a szempontból érdekes elsősorban az integrált GPU teljesítménye, meg hogy elég-e a 8 Gb memória, meg esetleg hogy zenél a Fusion Drive? De szeretném kipróbálni a Final Cut Pro-t, meg úgy egyáltalán a MAC környezetet.

    Még egy láma kérdés. Logitech vezeték nélküli billentyűzetem és egerem tudom majd használni egy USB portba dugva, vagy mindenképp mac egér+billentyűzet kell?

    https://www.flickr.com/photos/pethob

Új hozzászólás Aktív témák