Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz ArrayOfLilly #28396 üzenetére

    Azért ezzel vitába szállnék. Mi a rosseb nem fér el 32GB-on? Valószínű sose fogjuk megtudni ezeket a foglalási statisztikákat, de tippelnék: 2GB-ot elvisz a rendszer, 8GB-ot a temp fájlok, még mindég van 20GB a programoknak, és az utsó pár száz fájlnak. Magamból kiindulva, a böngészőben kattintgatok az idő 80%-ban, a maradék időben iTunes, Photos, Forklift, TVtuner. Aztán ha más programokat/adatokat kezdek használni, majd azokat tölti át az SSD-re a háttérben.

    Persze furcsának tűnik a méretcsökkentés, miközben az ár nem változik. De simán elképzelhetőnek tartom, hogy a diagnosztikai adatok elemzéséből az derült ki, hogy a felhasználók nagy részénél ez a terület túl nagy, üresen pang(a rajta tárolt adatok jó része statikus marad). Csak azért mert az adatlapon jól mutat, továbbra is a feleslegesen nagy méretű modult szerelnéd bele?

    Régebben hír volt hogy az SSD-vel szerelt gépekben megemelte (megduplázta?) az SSD teljeítményét. Akkor senki nem reklamált, hogy ezért miért nem emeltek árat...
    Nem lehet, hogy a FusionDrive-hoz tartozó SSD-t is kisebb, de gyorsabb SSD-re cserélték? Arra próbálok kilyukadni, hogy a régi, nagy gyorsítótár ugyanannyiba kerül, mint a kisebb, de gyorsabb.

    És persze fenntartom a tévedés jogát, hogy ez simán csak üzleti döntés volt.

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák