Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    Ha már szimulátor, van valakinek tippje olyan repszimre, ami új gépeket (is) tartalmaz, de nem kell hozzá diploma, mint a DCS-hez? :D Mert nagy élmény cikázni a völgy fölött, de amíg az oktatóanyag jelentős része arról szól hogy állítsam be ezt a számítógépbe, nyomjam meg azt, meg amazt (miközben pl hotkey-eket nem találtam rá, csak valós, IRL kiválasztást), ja és persze mindig nyomogassak space-t, addig annyira nem megyek ezzel sokkal többre :)

    Én is gondolkodom egy kormányon, mert az egyik célom a vr-ral az volt, hogy hátha kicsit magabiztosabbá tudom magam nevelni vezetés terén (hogy oda tudok figyelni egyszerre több dologra, nem versenyszimek érdekelnek, hanem rendes virtuális közúton való vezetés). Erre amúgy milyen játékok vannak? Én csak ezt a City Car Driving-ot vettem meg, de érdekelne más hasonló játék is :)

    Illetve ha már kontroller. Repszimhez van egy T-16000M + X-65f gázkar kombóm, az arra nekem megfelel amire kell, kormány terén mit célszerű venni? G29 vs 920? nagyobb a garijuk mint a thrustmasternek. Kellene kézi váltó is mellé, de nem szívesen adnék értük 100 felett, ha nem muszáj.

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák