Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz mijos #1260 üzenetére

    Kérdés az, hogy mire kell? Élményvadász vagy, aki el akar veszni a VR világában (ezt úgy mondom, mintha valami elvetemült marketinges lennék... :DDD), vagy pedig egy kis marhulásra kell csak? Utóbbi esetben simán elég lehet egy 5 ezer forintos kínai vacak ebayről vagy aliexpressről, viszont az a Gear VR-hoz képest kicsit messzebb van élményben, ellenben olcsó és nem csak ahoz a köhm drága pár darab samsung telefonhoz jó. Ha már van S6-od akkor a Gear VR már nem nagy kiadás hozzá képest.

    Ha "igazi" élményre vágysz és tudsz is félretenni, akkor Oculus Rift vagy HTC Vive a befutó. Ehhez viszont combos VGA kell és megfelelő mennyiségű USB 3.0-ás port (részletek a topic összefoglalóban). Nyáron már jó eséllyel lehet majd kapni itthon is vagy külföldről beszerezni hazai szállítással (nem szürke import!).

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák