Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Raymond #14891 üzenetére

    Közben most játszottam vele egy fél órát.

    Ha lehet mutogatni valamit, hogy mit NE csináljunk VR-ban, akkor az ez a játék.

    A grafikán kívül kb. minden idegesít és mindent elrontottak benne.

    Kezdve a rohadt bonyolult irányítással, hogy mindenféle logikátlan kombinációkat kell nyomogatni.
    Rendben, van hozzá egy help, de hogy van megcsinálva! Túl közel úszik a szemed előtt ezért kénytelen vagy elmozdítani a fejed, de a menü lebeg a fejeddel együtt.... Megoldás: forgasd a szemed balra-jobbra, és szembesülj vele, hogy egy VR sisak van a fejeden. Nézegesd a peremet, esetleg egyik szemed csukd le, hogy a másik szemedben látható perem ne takarja ki a képet, amikor teljesen el kell nézned oldalra. Garantált hányinger.

    Aztán ott a mozgás. Nem elég hogy baromi lassan mozog a figura, sikerült valami idegesítően hányingertkeltő módon lebegni a föld felett. És a legrosszabb: el lehet akadni a földön lévő 1mm-es akadályokban is. Nagyon rossz élmény, mikor nyomod a kart, hogy menjen előre a karakter, de egyszer csak elakad. És itt már egyből jön is a hányinger, mert nem azt látod, amire felkészülsz előre.
    Meg az is milyen már, hogy ha jön a dinód, és az útjában vagy, akkor simán eltol, újabb mozgási betegséget stimulálva.

    Ha 360 fokos tracking-gel nyomja az ember, akkor amikor rányom a menü gombra, akkor nem abba az irányba jön fel a menü/térkép, ahova éppen néz, hanem a játék legelején centernek beállított pozícióba. Ha ez a hátad mögött van, akkor ott. Ezt mégis hogy gondolták?

    A kezeim! Te jó ég! Szidták az Arktikát, hogy nagy a kéz, de ebben hatalmasak. És ami a legrosszabb, a Touch lehetőségeiből semmit se használ ki. Ez is nagyon zavaró, hogy nem mozognak úgy az ujjaim, ahogy más játékokban megszoktam. Itt csak egy halott 3D modell lebeg a kezed helyén, ráadásul szerintem kb 10 centivel elcsúsztatva, tehát rossz helyen. Aztán nézzed paraszt, ez a Touch support.

    Nagyon-nagyon látszik ezen a játékon, hogy nulla VR-os tapasztalattal tolták ki annak idején.

Új hozzászólás Aktív témák