Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz izomman1 #15572 üzenetére

    Szerinted mire való a VirtualLink? Komolyan kérdezem, mert láthatóan valami olyan van a fejedben, hogy attól majd ripsz-ropsz belekerül még pár GFLOPS teljesítmény a GPU-kba, és azonnal 2x4K-ban fognak renderelni? Vagy mi?

    Ha tényleg nézted, akkor láthattad, hogy Michael Abrash világosan felvázolta a jövőt. Ráadásul retrospektív összefoglalta a két évvel ezelőtti jóslatait: bemutatta, hogy mik jöttek be, mik nem, és mi az, ami a vártnál is gyorsabban fejlődött, pl. az AI támogatott foveated rendering szerintem elég meggyőző volt. Mesélt az fresnel lencsék cseréjéről is.

    Elmondta, hogy 5 év, mire teljesen kiforr az eyetracking (amiről 2 éve még pont azt mondta, hogy lehetetlen közeli), a foveated rendering és 10 évre tette mire elérhető lesz a haptic feedback.
    Kb addigra érnek majd fel a GPU-k arra szintre, amit Te idén karácsonyra vizionálsz.

    @Enton: stand-alone HMD, mint a Go. Én bízok benne, hogy gondolnak rá, hogy lehessen venni valami kiegészítőt, amivel streamelni lehet PC-ről. De ezzel meg lehet oldani biztosan : ALVR, csak mégis jobb lenne egy hivatalos megoldás :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák