Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Dyingsoul #26869 üzenetére

    Én amúgy az utolsó két nagy megjelenést refundoltam (Stormland, Boneworks), mert szerintem mostanra azért már kikristályosodott bennem, hogy mit szeretnék VR-ban játszani, és ezt 1-2 óra alatt el lehet dönteni. A Stormland a tartalomhiányon, a Boneworks pedig ezen a túlgondolt fizikán csúszott el nálam (baromi idegesítő volt, hogy ha a VR vállam hozzáért valamihez, akkor az egész nézőpontom elcsúszott)

    Szóval most rászánom a péntek estémet, mert mint írtam, csak az első "pályát" csináltam meg, és bevackoltam magam az alaptáborba. De nekem már ennyiből látszik, hogy tetszeni fog.
    Ha gondoljátok még írok róla jövő hét elején, addigra jobban látni fogom a hibákat. Ha olyan a craftolás benne, mint a Fallout VR-ban (hm, itt ez a Hyperblaster 4000 lézer, kiszedem belőle a rugót, hogy legyen a WC deszkámra) akkor én se leszek túl boldog :D

    De már most azt mondom, hogy akinek csak 40 elköltendő pénze van, az inkább Asgard's wrath-et vegye meg. Nálam majdnem 70 óránál állt meg a számláló, de akkor már tényleg csak a "legutolsó szikla alá is nézz be" töltelék-questek maradtak.

    @a2d2: Neked mondom, hogy Asgard'sban is kell ám csápolni, néha eléggé izzadtam benne :) A harcrendszer elég jó benne, csak szokni kell. Az időzítést díjazza, nem lehet csapkodni csak úgy.

Új hozzászólás Aktív témák