Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Márton #32076 üzenetére

    Az otthoni felhasználásra készült HMD-knél 5 év múlva már nem fogsz találni vezetékes megoldást, hidd el. Mai technológiával már kivitelezhető lenne a tökéletes vezeték nélküli élmény.
    Ha nagyon akarta volna akkor az Oculus is ki tudta volna már dobni jövőre ehelyett az olcsósított Quest helyett. Helyette inkább felhasználói bázist növelnek most, és majd a következő generációban dobják ki, amikor már elegen rákattantak ahhoz hogy egyből cseréljék az újra, és ugye a régi használt széria pedig még olcsóbban kerül új kezekbe, még tovább bővítve az Oculus/FB felhasználók fizető táborát.
    Szerintem már csak a PS 5 VR köphet a levesükbe. Vagy egy nagyon olcsó vezeték nélkül PC-re köthető Valve szett de ennél nagyon nem állnak össze ezek a szavak egy mondatba az eddig látottak alapján :DDD

    Még annyi hogy azon viszont továbbra sem lennék meglepődve ha csöndben terveztek volna a mostani Questekhez egy dedikált PC-s dongle-t és írtak volna hozzá dedikált programot. Kíváncsian várom mit mutatnak majd a connecten.

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák