Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    Sokat nem kellett a fiúknak a hardveren reszelni. Kb. egy éve írtam, hogy a quest2 pont ezt a procit fogja használni szerintem, mert minden benne van ami mobil vr-hoz kell. 7 kamera konkurnsen, 5G, AI, 8K 360° videó.... Ha nem lesz hardveres IPD az marha nagy blama lenne, ennyi év alatt rájöhettek volna hogy nem mindenkinek elon musk szemtávolsága van. és a questbe berakták, csak nem lesznek annyira hülyék, hogy visszalépnek. (ezt már külső kiegészítőkkel nem lehet orvosolni mint a fejpántot).
    [link]
    Nem mondom hogy holnap nekilátok, de ezt a chippet nem kel sok mindennel körberakni, és sok időt beleverni a külön szálon futtatott képfelismerésbe, úgyhogy azon sem csodálkoznék ha nemsokára konkurens termékek jelennének meg a piacon, bár ez a 300 dolláros (ha annyi lesz) árat, nehéz lesz tartani. Bár a fene tudja, az a pánt az lehet 20 dollár, egy 4k-s kijelző ma már nem akkora összeg, a műagyag headset rész is lehet vagy 20 dollár, a procit nem tudom mennyire drága, meg a lencséket nem tudom. A vezérlők bonyeszosabbak mint a headset.
    Fejlesztőket fizetni kell, talán az a legnagyobb összeg, úgyhogy simán lehet veszteséges is.
    Sokat nem keresnek rajta. Látszik azért mire megy ki a játék, de engem nem zavar. Mi nem figyel manapság már? Mindenkinek ott van a zsebébe a telefon elöl hátul 5-6 kamerával, mikrofonnal....

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák