Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz barcalaci84 #32520 üzenetére

    Te nem érzed hogy ez csak valami üres kifogás? Egy kifejezetten mobilokba szánt proci nehogy már melegedjen egy fejszettben ahol még egy venti is támogatja(netán kis hűtőborda is elférhetne, de ezt nem mértem meg) míg egy mobilban bezsúfolva a többi cucc közé 0 szellőzéssel, egy aránylag gyúlékony lítium ion aksi tetején meg nem? Most néztem az asszony s20-aszást nincs 1cm vastag kijelzőstül aksistól cakli pakli. Jó abban nem ez a proci van, de majd utánaolvasok mennyire melegszik ez az xr2.
    Pontosítok:151.7 x 69.1 x 7.9 mm! Nehogy már egy fejszetbe ne férjen el e mellé még egy hűtőborda meg egy vagy két kis venti. Hagyjuk már. Fejlesztő lennék, kapok egy ilyen feladatot én is bekamuzom, hogy ez megoldhatatlan és utána hátradőlök a tengerparton a vitorlásomon, és vért izzadva 2 hetente kiadok egy kódrészletet ami kiszedi a lassító ciklusokat, és büszkén verem a mellem milyen állat jó vagyok. Ha csak ennyit tudnak ebből a prociból kihozni, az szomorú. Jöhet a következő versenyző. (Egyébként miért nincs a fejszeten szellőzés? Búvárszemüvegnek akarják használni, vagy csak búvárszemüveget tudtak fröccsönteni?)
    Indexen láttam már fusi megoldást előre raktak két ventit, persze hülyén néz ki, de biztos lehetne ebbe is tenni valamit.
    Meglátjuk a sony mivel rukkol elő. (Bár ott mondjuk a gép fog számolni a kijelzőnek csak megjeleníteni meg a mozgásadatokat továbbítani kell, úgyhogy ott más a törnénet így utánagondolva)

    [ Szerkesztve ]

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák